مقالات و تحقیق آماده

ارائه محصولات فایلی و دانلودی برای شما عزیزان

مقالات و تحقیق آماده

ارائه محصولات فایلی و دانلودی برای شما عزیزان

دانلود 172 سوال نانوای نان سنتی لواش فنی و حرفه ای به همراه جزوه pdf

172-سوال-نانوای-نان-سنتی-لواش-فنی-و-حرفه-ای-به-همراه-جزوه-pdf
172 سوال نانوای نان سنتی لواش فنی و حرفه ای به همراه جزوه pdf
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 100
حجم فایل: 12712 کیلوبایت
قیمت: 35000 تومان

توضیحات:
172 سوال نانوای نان سنتی لواش فنی و حرفه ای به همراه جزوه pdf.

مشخصات عمومی شغل نانوای نان سنتی لواش:
نانوای نان سنتی لواش کسی است که پس از گذراندن دوره های آموزشی لازم و با رعایت نکات بهداشتی و ایمنی از عهده تشخیص نوع و مقدار مواد اولیه مورد نیاز برای نان لواش، استفاده از ابزار و تجهیزات نانوایی و اختلاط مواد با هم و تهیه خمیر و نان لواش و تعمیرات جزئی و نگهداری تجهیزات نانوایی برآید و با نکات ایمنی و بهداشت مرتبط آشنا باشد.
نانوای نان سنتی لواش یکی از مهارت های فنی و حرفه ای و گروه صنایع غذایی می باشد.

برخی از سوالات بسته:
گلوتن در نان به چه معناست؟
1- کشش
2- چسبندگی *
3- عطر
4- طعم

مشروط کردن گندم به چه معناست؟
۱- نم زدن گندم *
۲- خردکردن
۳- بوجاری
۴- الک کردن

مصرف آب سوخت موجب کدامیک از عوارض زیر در نان می شود؟
۱-خمیر سفت می شود
۲-کاهش الاسیته خمیر می شود
۳-موجب کاهش حجم نان می شود
۴-سفتی کاهش الاستیسیته و کاهش حجم خمیر *

چه عواملی باعث افزایش بازدهی خمیر می گردد؟
۱-پایین بودن رطوبت آرد - الک کردن و مخلوط کردن
۲-مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا
۳-ذخیره کردن مناسب آرد - مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا*
۴- پایین بودن رطوبت آرد - الک کردن و مخلوط کردن - مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا - ذخیره مناسب آرد - مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا

کدام یک از موارد ذیل جز مواد اصلی تولید نان محسوب نمی شود؟
۱-آب
۲-نمک
۳-آرد
۴-آرد سویا *

کدام مورد ذیل سبب افزایش حجم نان در زمان پخت می شود؟
۱-انبساط گازهای تولید شده
۲-بخار شدن رطوبت موجود
۳-تصعید الکل موجود
۴-گاز تولیدی ، تبخیر رطوبت خمیر ، تصعید الکل موجود *

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود سایر پروژه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد